Geile amateur mama40plus (43)

Acties

Informatie

mama40plus (43)

Bericht van mama40plus

Ik ben die moeder op het schoolplein die nagekeken wordt door alle vaders, die dame in de kroeg waar je graag een praatje mee wilt maken maar niet durft, die collega waardoor jij iedere ochtend weer opgewonden achter je bureau zit, ja dat ben ik!

Informatie over mama40plus

Naam: mama40plus
Leeftijd: 43
Woonplaats: Utrecht
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Oesters en drink graag Champagne. Mijn hobbie(s): Schoonmaken en wandelen in het bos. Mijn favoriete muziek is Vindt alles wel lekker, licht aan mijn stemming. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Op zelfverzekerde, stoere jongens/mannen. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is De missionaris, de man bovenop en mijn favoriete plekje(s) zijn Dijbeen en mijn nek. Bij mannen val ik op hun Billen. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Lief maar vooral ondeugend. Mijn Sterrenbeeld is ram. Mooi aan mezelf: Mijn borsten. Mijn levensdoel is: Heb er heel veel, alles op zijn tijd. Mijn levensmotto is: Blijven genieten. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Geen.... Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou